Healthy & Hippy Ibiza Tips

Healthy & Hippy Ibiza Tips

Afgelopen zomer was ik samen met mijn zusje op Ibiza. We hebben daar een heerlijke tijd gehad en zijn op veel mooie plekjes geweest die ik graag met jullie deel.

Ses Salinas strand

Strand ses salines ibiziaSes Salinas is een mooi en breed strand waar je heerlijk heel de dag kunt zonnen en zwemmen. Het strand is niet toeristisch maar kan wel aardig druk zijn. Veel bewoners van Ibiza gaan naar dit strand. Ben je het dus even zat om tussen de Hollanders te zitten bij je hotel? Ga dan lekker naar Ses Salinas. Wel een beetje vroeg om niet midden in de drukte aan te komen. Je kan lekker eten kopen op het strand maar het is eigenlijk veel leuker je eigen tapas mee te nemen.

BiOrganic Eco Shop en Juice bar

biorganic ibiza

Op weg naar het oude stadje kwamen we een schattige eco shop tegen. Een supermarkt vol met lekkere en gezonde dingen. En nóg leuker, ze verkopen er heeeerlijke en aparte sapjes. Ze hebben het sapje van de dag en mijn favoriet met bieten, gember en limoen hadden ze ook.
Als je op Ibiza bent moet je zeker even bij BiOrganic naar binnen lopen. Je kunt ze vinden op: Avda España 11

Out of time Vegan en Raw Food Restaurant

out of time ibiaOp een pleintje tegen het oude stadje aan zit tussen de traditionele tapas tentjes het schattige en hippe restaurantje Out of Time. De bediening is ontzettend attent en het eten dat uit de keuken komt is overheerlijk. Perfect voor de foodies onder ons. Wij hebben er zelfs een paar gegeten omdat de dingen die op de kaart stonden ons zo goed in de oren klonken. Ze hebben er boekweit wraps, quinoa burgers, groenten lasagne en nog veel meer lekkers. Als hij nog op de kaart staat dan moet je zeker de raw carrot cake proberen!
Je kan Out of time vinden op: Jaime I, nº 2

Scooter huren

scooter huren ibizaOp een scooter het eiland verkennen is leuk en je kan overal makkelijk komen. Ben je niet zo’n held op de scooter dan is een auto misschien een verstandiger idee. Doe in ieder geval een van de twee want zo ontdek je zelf de leukste plekjes op Ibiza!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *