Spirituele Coaching

Als spiritueel coach help ik je bij het ontdekken en leren voelen van je emoties, help ik bij persoonlijke groei, spirituele groei en het dichter bij jezelf komen.

Ben je op zoek naar meer voldoening in je leven? Misschien zelfs je zielsmissie? Ik geloof dat je dit kunt bereiken door je weer te herinneren wie je werkelijk bent.
Heel en compleet, zoals je altijd al was.

Gedurende ons leven (en zelfs daarvoor) worden we geconditioneerd. Door de omgeving waar we opgroeien, door de ervaringen die we opdoen en door overtuigingen die we van eerdere generaties hebben geërfd.  Deze overtuigingen kunnen ons weerhouden van het bereiken van onze doelen en het volgen van ons hart en intuïtie. En juist het vertrouwen op je intuïtie maakt het maken van keuzes makkelijker en zal uiteindelijk resulteren in een leven waaruit je voldoening haalt.

Met deze vraagstukken kan je o.a. terecht

  • Je wilt dichter bij je authentieke zelf komen
  • Je wilt bewuster worden van je denken en je emoties meer de ruimte geven
  • Je wilt je niet meer laten belemmeren door bepaalde overtuigingen
  • Je wilt onderzoeken wat je wilt doen met je (werkende) leven
  • Je wilt meer balans in je leven
  • Je raakt snel overprikkeld (hoogsensitief)
  • Je ervaart veel stress**

** Bij een burn-out of vermoeden van een burn-out zal ik altijd naar de huisarts verwijzen. Spirituele coaching kan wel ter ondersteuning naast behandeling bij een psycholoog.

Waarom een spiritueel coach?

Omdat ik geloof dat oprecht gelukkig zijn bij een goede innerlijke basis begint, dat iedereen hier recht op heeft en dat het met de juiste hulp te bereiken is. Ook geloof ik dat het voor íedereen goed is om hulp te durven vragen en het niet allemaal alleen te doen.
Een band tussen coach en coachee die gebaseerd is op eerlijkheid en vertrouwen in beide richtingen is hierbij essentieel. Als coach vraag ik daarom ook naar je feedback. Dat is het fundament voor effectieve coachingssessies en het verbeteren van – wat ik zie als – de samenwerking. Samen onderzoeken we de weg naar de connectie met jouw ware ik.

Lees meer over mijn persoonlijke verhaal

Ervaring

In 2018 heb ik de Post-HBO tot Coach afgerond via het Europees Instituut De Baak. Zo kan ik mijn intuïtie inzetten en tevens gebruik maken van coachingsmethodieken.
Naast mijn werk als spiritueel coach, pas ik mijn coachingsvaardigheden ook binnen een zakelijke omgeving toe. Namelijk bij een Online Marketing bureau. Hier werk ik met individuen en een team.

Lees meer over mijn ervaring