Spirituele Coaching


Als spiritueel coach help ik je bij het ontdekken en leren voelen van je emoties, help ik bij persoonlijke groei, spirituele groei en het dichter bij jezelf komen.

Ben je op zoek naar je levensdoel? Dat is niet gemakkelijk als je onderweg afgeleid raakt door wat je omgeving van je verwacht. Je wilt je hart en je intuïtie volgen maar je weet niet goed hoe. Helaas zijn weinig van ons daarmee opgegroeid. En juist het vertrouwen op je intuïtie maakt het maken van keuzes makkelijker en zal uiteindelijk resulteren in een leven waaruit je voldoening haalt.

Zelf heb ik deze zoektocht ook doorgemaakt en maak ik nog steeds verandering door. Ik geloof dat dit een proces is dat altijd door zal blijven gaan. Tijdens mijn zoektocht heb ik vooral veel geleerd over hoe je beter in contact komt met jezelf en met je intuïtie. Daar heb ik ondersteuning bij gehad van een aantal mooie mensen en nu wil ik jou helpen bij het vinden van jezelf en je levensdoel.

Met deze vraagstukken kan je o.a. terecht

  • Je loopt vast in je carrière
  • Je hebt lichamelijke klachten waar geen medische verklaring voor gevonden is**
  • Je hebt naast de reguliere zorg behoefte aan ondersteuning ter bevordering van je genezingsproces
  • Je wilt dichter bij je kern komen
  • Je leeft vooral vanuit het denken en wilt meer leven vanuit je gevoel
  • Je wilt meer balans in je leven
  • Je raakt eerder overprikkeld dan anderen (hoog sensitief)
  • Je ervaart veel stress*

* Bij een burn-out of vermoeden van een burn-out zal ik altijd naar de huisarts verwijzen. Spirituele coaching kan wel ter ondersteuning naast behandeling bij een psycholoog.

** Ik zal altijd adviseren eerst met een huisarts of medisch specialist contact op te nemen. Mijn behandelingen en coaching zijn ter ondersteuning van je genezingsproces.

Waarom een spiritueel coach?

Omdat ik geloof dat oprecht gelukkig zijn bij een goede innerlijke basis begint, dat iedereen hier recht op heeft en dat het met de juiste hulp te bereiken is. Ook geloof ik dat het voor íedereen goed is om hulp te durven vragen en het niet allemaal alleen te doen.

Een band tussen coach en coachee die gebaseerd is op eerlijkheid en vertrouwen in beide richtingen is hierbij essentieel. Als coach vraag ik daarom ook naar je feedback. Dat is het fundament voor effectieve coachingssessies en het verbeteren van – wat ik zie als – de samenwerking. Samen onderzoeken we de weg naar de connectie met jouw ware ik.

Mijn persoonlijke verhaal

Ik ben Fenna en ben op 22 februari 1988 te Breukelen geboren. Als jong meisje was ik al nieuwsgierig naar het spirituele. Naarmate ik ouder werd raakte ik het contact een beetje kwijt met deze interesse. Ik liet mijn keuzes veelal door mijn ego beïnvloeden en zocht het geluk in externe factoren zoals feestjes, jongens, spullen of erkenning in werk. Ik begon langzaam te merken dat ik steeds dezelfde patronen herhaalde maar dat ik verre van gelukkig werd van mijn keuzes. Na een aantal tegenslagen kreeg ik steeds meer inzicht hierover en voelde ik dat het anders moest. Gelukkig had ik (en heb ik nog steeds) mooie mensen in mijn omgeving die mij geholpen hebben in het terugvinden van mijn spiritualiteit en het steeds dichterbij mijn bron komen.

Inmiddels heb ik een Post-HBO opleiding tot Coach gevolgd via het Europees Instituut De Baak. Zo kan ik mijn intuïtie inzetten en tevens gebruik maken van coachingsmethodieken.
Naast mijn werk als spiritueel coach, pas ik mijn coachingsvaardigheden ook binnen een zakelijke omgeving toe. Namelijk bij een Online Marketing bureau. Hier werk ik met individuen en een team.

Op deze website tref je informatie aan over wat ik voor jou als spiritueel coach kan betekenen en kan je inspiratie en inzichten opdoen die ik heb opgeschreven tijdens mijn eigen proces.