Over mij

Ik ben Fenna, geboren op 22 februari 1988 te Breukelen. Als jong meisje was ik al erg gevoelig en voelde ik mij aangetrokken tot het spirituele. Dat vond ik lastig want daardoor voelde ik mij anders en erbuiten vallen. In mijn tienerjaren begon ik het contact met het spirituele steeds meer kwijt te raken. Ik liet mijn keuzes veelal door mijn ego beïnvloeden en zocht het geluk in externe factoren zoals feestjes, jongens, spullen of erkenning in werk. Ik begon langzaam te merken dat ik steeds dezelfde patronen herhaalde maar dat ik verre van gelukkig werd van mijn keuzes. Na een aantal tegenslagen kreeg ik meer inzicht hierover en voelde ik dat het anders moest. Gelukkig had ik (en heb ik nog steeds) mooie mensen in mijn omgeving die mij geholpen hebben in het terugvinden van mijn spiritualiteit en het steeds dichterbij mijn bron komen.

ERVARING

Inmiddels heb ik naast een aantal andere opleidingen ook een Post-HBO tot Coach gevolgd via het Europees Instituut De Baak. Zo kan ik mijn intuïtie inzetten en tevens gebruik maken van coachingsmethodieken.
Naast mijn werk als spiritueel coach, pas ik mijn coachingsvaardigheden ook binnen een zakelijke omgeving toe. Namelijk bij een Online Marketing bureau. Hier werk ik met individuen en een team.

Opleidingen

2014 – Tera Mai Reiki I

2014 – Helen met Engelen

2018 – Coach Practitioner, De Baak

2020 – Connect with Spirit programma

2021 – Master in Shamballa, Multi Dimensional Healing