Waarom bij vrouwen klaar echt klaar is

Waarom bij vrouwen klaar echt klaar is

Je kent dat wel je bent aan het daten met een leuk manspersoon maar na een tijdje vraag je je af of het serious business is of niet. Na het O zo awkward gesprek te zijn aangegaan blijkt dat hij je écht een leuke meid vindt. Heus waar. Maar hij is niet verliefd en eigenlijk ook niet op zoek naar een relatie.

Prima, helaas pindakaas en move on. Want dit is blijkbaar niet “the one”.
Als vrouw zet je zo’n manspersoon uit je hoofd hoe leuk hij ook is. Want als er geen potentie is en gevoelens al uitgesloten zijn, dan voelt het voor ons heel raar om door te gaan. Dus we laten het los en soms vrij makkelijk zelfs.
Bij mannen is dat een heel ander verhaal. Ze kunnen lastiger bij hun emoties en blijven daarom soms langer ergens mee lopen. Ook kunnen mannen emotie en gewoon aardig of leuk velen malen beter scheiden dan ons dames. Dat betekent dat hij contact met je kan blijven zoeken zonder dat hij terugkomt op wat hij eerder heeft gezegd. Als hij dus ineens een berichtje stuurt met de vraag hoe het met je gaat dan wil dat niet zeggen dat hij zich bedacht heeft en toch wel gevoelens voor je heeft. En nog mooier…meneer staat er niet eens bij stil dat wij HE-LE-MAAL niet zitten te wachten op zo’n berichtje….Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *