Inzicht in jezelf en je toekomst met Tarot

Inzicht in jezelf en je toekomst met Tarot

Op de basisschool had ik al Tarotkaarten. Samen met mijn vriendinnen ging ik kaarten leggen en kijken hoe onze toekomst eruit zag. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in astrologie. Ik geloof niet zozeer dat je met Tarotkaarten je toekomst volledig kan voorspellen. Wel geloof ik dat je met de kaarten een goede beschrijving van jezelf kunt leggen en inzicht kunt krijgen in wat er ongeveer komen gaat.

Tarot en coaching

felice derkinderen

Afgelopen december was ik nieuwsgierig en wilde ik een keer door iemand anders kaarten laten leggen. Ik kwam bij Felice Derkinderen terecht. Felice is lifecoach van ESSENCE coaching. Felice doet niet aan toekomstvoorspelling door gewoonweg kaarten voor je te trekken en je te vertellen wat er komen gaat. Ze kijkt naar wie jij bent en wat jouw persoonlijkheid is. Met veel mensenkennis en de juiste woordkeuze geeft ze jouw persoonlijke beschrijving. Ze doet dit aan de hand van twee of drie kaarten die samen je persoonlijke constellatie zijn op basis van je geboortedatum. Later in het consult krijg je de gelegenheid om een onderwerp te kiezen waar je meer over wilt weten en coaching in wilt krijgen. Dit kan bijvoorbeeld je gezondheid zijn, werk of liefde.

Mijn constellatie

hogepriester gematighediMijn persoonlijke constellatie bestaat uit de Tarotkaarten De Hogepriester en Matiging. De Hogepriester wordt gezien als een soort vertaler die zelf ervaring heeft opgedaan en het nodige onderzoek zodat hij abstracte kennis weet te vertalen voor anderen. Door vallen en opstaan leert hij wat wel en niet werkt en hoe hij de abstracte kennis die hij tot zich heeft genomen moet toepassen in het gewone leven. De Hogepriester kan erg streng voor zichzelf zijn en een gevoel van schuld hebben als dingen niet gaan zoals ze zouden moeten gaan. De kunst is leren mededogen te tonen naar jezelf en jezelf te accepteren met alle foutjes en tekortkomingen. Die balans moet gevonden worden en de kaart Matigheid hoort daar bij. Matigheid kijkt naar binnen, naar welke gevoelens er spelen. Waar De Hogepriester de neiging heeft als maar te gaan, gaan, gaan, brengt Matigheid rust en zorgt voor enige afremming. Het krijgen van je persoonlijke constellatie kan voor sommigen een echte eye opener zijn. Voor anderen is het een prettige bevestiging omdat ze zichzelf al vrij goed kennen.

Mijn toekomst kaarten

Nadat Felice mijn persoonlijke constellatie kaarten had gegeven mocht ik kiezen over welk onderwerp ik meer wilde weten. Ik was natuurlijk erg nieuwsgierig naar de liefde en mocht daar een set kaarten voor trekken. tarot liefde
En een bijzondere set kaarten was het! Ik trok drie ridders die mijn verleden, heden en toekomst vertegenwoordigen. De belangrijkste boodschap van de bovenste kaart is open durven te zijn en je kwetsbaar durven op te stellen.

Jouw eigen kaarten en coaching?

Ik heb het consult bij Felice als ontzettend verhelderend ervaren. Veel dingen vielen op zijn plek en dat heeft mij een hoop duidelijkheid gegeven. Mijn sterke punten en valkuilen zijn mij extra duidelijk geworden wat me op het gebied van gezondheid, werk en liefde nu al verder heeft geholpen.

Ben jij ook benieuwd naar een consult bij Felice? Ze geeft een-op-een consulten waarin je jouw persoonlijke kaarten krijgt en coaching in de onderwerpen die jij belangrijk vindt. Ook geeft ze in groepsverband les in het zelf leren werken met de Tarot. Je kan zelfs met een bedrijf ook terecht. Bijvoorbeeld wanneer er grote veranderingen in het bedrijf plaatsvinden en het personeel coaching kan gebruiken. Ga naar de website van ESSENCE coaching voor haar contactgegevens.

Cursusdata vanaf april 2015

Vanaf april 2015 heeft Essence Coaching weer nieuwe cursusdata. In de cursus ‘Bewustzijnsontwikkeling vanuit de Tarot’ leer je zelf werken met deze ‘spiegels van de ziel’. De focus ligt daarbij op het ontwikkelen van je eigen intuïtie, het innerlijke weten dat we als kompas kunnen gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht en zingeving. De cursus wordt gegeven in Amsterdam.
Inschrijven kan via info@essencecoaching.nl
Bekijk voor meer informatie de flyer:Bewustzijnsontwikkeling vanuit TarotGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *