Thailand hotspots

Thailand hotspots

Ga je binnenkort naar Thailand of staat het op je verlanglijstje? Deze hotspots mag je echt niet missen! En het leuke is dat ze niet zo bekend zijn!

1. Haad Yuan Beach

Haad Yuan Beach is een heerlijk strand om tot rust te komen op het touristische eiland Koh Phangan. Het is nog zo rustig omdat het een beperkt aantal resorts heeft en alleen toegankelijk is met de boot. Als je van plan bent om op Haad Yuan Beach te verblijven zorg dan dat je van tevoren iets geboekt hebt of vroeg op de dag arriveert. Tijdens mijn verblijf op Koh Phangan had ik beiden niet gedaan. Gevolg was dat we uren hebben gezocht en resort eigenaren lief hebben moeten aankijken voor een plekje. Uiteindelijk hadden we een geweldige hut tegen de berg aan met uitzicht op de zee.

Haad Yuan Beach
Haad Yuan Beach

2. Treehouse bar Koh Phangan

De treehouse bar op Koh Phangan is de ultieme chillplek op Koh Phangan. In je hangmat nippend aan een cocktail in een echte boomhut. De vibe is hier relaxed en het eten lekker. Gezond is het eten niet echt maar ultieme ontspanning is ook goed voor je gezondheid!

treehouse bar koh phangan
Treehouse bar Koh Phangan

3. Koh Samed

Koh Samed is één van de minder bekende eilanden waar je nog van het “echte” Thailand kunt genieten. Er komt voornamelijk lokale bevolking in de vakanties en weekenden omdat het redelijk dichtbij Bangkok ligt. Op dit eiland kan je heerlijk bijkomen maar kan je ook een scooter huren en een rondje over het eiland maken. Het is een klein eiland dus je kunt alles in een dag zien. Het mooiste is de zonsondergang op Koh Samed. Huur een scooter en ga naar een uitkijkpunt.

zondondergang koh samed
zonsondergang koh samed

4. High bar Koh Tao

Ben je de mooie uitzichten van Thailand nog niet zat? Dan is een klim naar de High Bar op Koh Tao de moeite waard. En met klim bedoel ik ook een heuse klim. Als je scooter niet genoeg power heeft dan kan je hem beter beneden laten staan want je komt anders niet omhoog. Het beste kan je lopend gaan. Eenmaal boven aangekomen maakt het fantastische uitzicht over Koh Tao en de prettige sfeer, alles goed.

high bar koh tao
high bar koh tao
High Bar Koh Tao
High Bar Koh Tao

Een echte reisverslaafde? Lees de volgende artikelen dan eens.2 thoughts on “Thailand hotspots”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *