7 tekenen dat ze niet verliefd op je is

7 tekenen dat ze niet verliefd op je is

Mannen roepen al eeuwen dat vrouwen ingewikkelde wezens zijn en ja heren dat is gedeeltelijk waar. Maar in sommige dingen zijn wij best heel eenvoudig te begrijpen. Helaas zijn jullie dan weer niet zo goed in het oppikken van signalen. Maar we zijn de beroerdste niet dus we helpen jullie graag een beetje verder.

Ik geef je de 7 tekenen waaruit je kan opmaken dat zij waarschijnlijk niet verliefd op je is. Geeft zij deze signalen niet? Of anders gezegd: kan je de signalen positief omdraaien? Dan is er een reële kans dat ze wél verliefd op je is of je in ieder geval leuk vindt.

Dan denk je misschien…maar vrouwen spelen toch nooit spelletjes of gebruiken mannen toch nooit voor seks? Dat is ten eerste al niet waar. Maar daarnaast zijn er ook veel vrouwen die juist zo graag een relatie willen dat ze niet inzien dat ze eigenlijk niet verliefd zijn op de man in kwestie. Met dit lijstje heb je het dus misschien zelfs eerder door dan zijzelf.

Overigens: deze signalen zijn voor een groot deel ook toepasbaar op mannen

1. Ze vermijdt oogcontact

Stipt op nummer 1: Oogcontact
Ogen zijn de spiegel van de ziel en dat weet zij (onderbewust) ook. Als jullie samen zijn zal ze zichzelf in zo’n positie manoeuvreren dat ze zo min mogelijk oogcontact hoeft te maken. Wat je ook doet, ze weet op wonderbaarlijke wijze iedere keer aan jouw oogcontact te ontsnappen want dat is te confronterend. Wanneer je haar diep in de ogen aankijkt kom je te dichtbij en dat is nou net was zij niet wil.

Is ze wel verliefd op je of vindt ze je wel echt leuk, dan wil ze zich openstellen en dan is oogcontact daar hét middel voor.

2. Ze is niet knuffelig

Dit kan nog een moeilijke zijn om te herkennen want niet iedere vrouw is knuffelig van zichzelf. Maar als je denkt dat ze haar knuffel-angst niet overboord kan gooien voor een man die ze leuk vindt, dan heb je het mis. Blijft ze een ijsprinsesje? Dan is de kans groot dat ze niet verliefd op je is.

3. Wie jij echt bent maakt haar niet zoveel uit

Als een vrouw je niet echt leuk vindt dan voert ze voornamelijk gesprekken met je over koetjes en kalfjes of praat ze zelfs liever zo min mogelijk. Ze weet tenslotte dat ze haar tijd veel leuker met je kan besteden ;). Lekker knus natuurlijk die slaapkamer activiteiten maar als ze oprecht geïnteresseerd is in je, dan vraagt ze je het hemd van het lijf. Hoeveel broers/zussen heb je? Wat eet je het liefste? Hoe heette je eerste huisdier en nog meer van dat soort dingen.

4. Ze onthoudt weinig van wat je verteld hebt

Ook deze heeft met oprechte interesse te maken. Want je kan allerlei vragen stellen maar als je met de volgende date al weer vergeten bent wat de ander verteld heeft, dan heb je niet zo heel veel interesse. Toch?

5. Frequente of lange radio stiltes

Vrouwen zijn goed in het aantrekken en afstoten spelletje en kunnen daarom best soms een tijdje niets van zich laten horen (net als mannen overigens). Maar is zij wel érg goed in lange radiostiltes dan moet je je toch afvragen hoe diep het bij haar zit. Want een vrouw die verliefd op jou is die kan zichzelf maar lastig in bedwang houden als het gaat om contact zoeken. Sterker nog, het liefste betrekt ze je bij alles wat haar bezighoudt op een dag.

6. Niet samen slapen

Sommige vrouwen delen gewoon niet graag hun prinsessenbedje. Laat staan dat ze hun beauty rituelen niet kunnen uitvoeren of favo pyjama links moeten laten liggen. Maar geloof me zelfs de meest egoïstische slaapsters zijn bereidt zich aan te passen voor Mr butterflies. Als dat betekent dat we slechts 2 uur slapen omdat we bang zijn dat we kwijlen of snurken, so be it. Move over en gezellig spoonen dus.

7. Een overvolle agenda

Je hebt net een mooie nacht met haar gehad maar de volgende dag is ze ineens druk druk druk. Om 9 uur yoga, daarna langs oma en oja daarna schaakles. Jeetje wat een bezig bijtje. Maar kom op nou mannen als ze echt zo gek op je is dan wil ze toch heel de dag met jou bankhange, slechte films kijken en door jou weer terug het bed in gesleurd worden?!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *