Succesvol daten met alcoholslot op je telefoon?

Succesvol daten met alcoholslot op je telefoon?

Met een aantal vrijgezellen op kantoor komt HET onderwerp wel eens ter sprake…daten.
Mijn mannelijke collega’s stelde voor een app te ontwikkelen die daten een stuk succesvoller zou maken. Ideeën als een alcoholslot op je telefoon kwamen voorbij. Of nog mooier een timer waardoor je telefoon alleen toestaat dat je haar eens in de 16 uur een berichtje kan sturen. Met als achterliggende gedachte dat we het zo tijdens de dating periode niet al kunnen verpesten door berichtjes te sturen vol dronken typefouten of te gretige liefdesovertuigingen. Als grapje bedoeld natuurlijk maar ik denk dat er serieus vraag naar zou zijn!
En dat is eigenlijk best een verdrietig idee want dat betekent dat we meer bezig zijn met hoe we overkomen dan dat we lekker onszelf zijn in de datingfase. En juist jezelf zijn in die datingfase zorgt dat je elkaar echt leert kennen en voorkomt teleurstelling in een later stadium.
Ook voorkom je dat iemand wegloopt omdat het lijkt alsof je niet echt geïnteresseerd bent. En dat alleen maar omdat je zo nodig koeltjes wilt overkomen terwijl je eigenlijk hopeloos verliefd bent. Nou wil ik daar ook weer niet mee zeggen dat je al na twee weken je complete hart moet uitstorten bij je vlam maar er is niets mis met oprechte interesse tonen en eerlijk zijn dat je open staat voor de liefde.

Stoppen dus met die zelfbescherming en die hard-to-get spelletjes.
Oja en als er een sukkel is die ik nu op ideeën heb gebracht voor een nieuwe app, dan hoop ik dat jullie hem allemaal lekker niet downloaden!

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *