Natuurlijk wasmiddel: Seepje

Natuurlijk wasmiddel: Seepje

Natuurlijk wasmiddel Seepje Dit leuk verpakte product kwam ik tegen op een bijzonder marktje in Amsterdam. Seepje is een 100% natuurlijk wasmiddel en dat is natuurlijk heel goed voor je huid! Seepje wast met schillen van de  Sapindus Mukorossi-vrucht. Wanneer de schillen in aanraking komen met water geven ze een natuurlijke vorm van zeep af wat je was op natuurlijke wijze goed schoon maakt.

Ik heb Seepje Dennen de eerste keer geprobeerd met een handwas om goed te kunnen zien wat er gebeurd. Normaal doe je 4 hele schillen of 8 halve schillen in het stoffen waszakje maar omdat ik een klein wasje had, heb ik wat minder schillen gebruikt.Natuurlijk wasmiddel Seepje

Ik deed de schillen in het stoffen waszakje en liet de wasbak met het zakje erin vollopen met warm water. Je ziet dat er een zeepachtig product van de schillen afkomt. Uiteraard schuimt het niet zoveel als wasmiddel uit de supermarkt maar ik heb ook geleerd dat alles wat veel schuimt, chemisch is. Een goed teken vond ik dus. Nadat ik de kleding in het water erbij gedaan heb, deed ik de dennengeur erbij. Een heerlijk frisse geur kwam er uit het flesje. Als je niet zo van dennen houdt dan kan je ook voor Seepje Neutraal kiezen. Na eventjes weken en een beetje met de handen wassen kon mijn kleding eruit. Net zo schoon als bij ieder ander wasmiddel en met een heerlijke geur.

Nu was ik benieuwd naar het effect van een machinewas met Seepje. Ik deed 4 hele schillen in het waszakje en gooide deze in de trommel. De dennen druppels deed ik in de lade voor het wasmiddel. Het eindresultaat was precies hetzelfde: heerlijk schoon en fris maar zonder de kapotte handen van het handwasje. De blouse die ik met Seepje had gewassen heb ik naar mijn werk aangetrokken en die heeft de hele dag nog lekker geroken.

Iedereen houdt van een schone was en een lekkere geur is ook belangrijk. Mijn huid wil soms nog wel eens geïrriteerd zijn als ik wissel van wasmiddel maar Seepje is heel fijn. Omdat het 100% natuurlijk is heeft mijn huid er niet op gereageerd. Ideaal dus als je een gevoelige huid hebt.

Natuurlijk wasmiddel Seepje: waarom goed voor de huid?

  • Het verzacht de stoffen wat prettig aanvoelt op je huid
  • Het bevat geen toevoegingen
  • 100% natuurlijk

Waar kan je Seepje kopen?

Seepje is te koop bij de Marqt maar ook online in de webwinkel van Seepje.

Benieuwd naar meer artikelen in de categorie natuurlijke huidverzorging?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *