Bali, Java & Nusa Lembongan hotspots

Bali, Java & Nusa Lembongan hotspots

Ga je naar Indonesië en ben je van plan Java, Bali en Nusa Lembongan te bezoeken? Check dan zeker even de hotspots die ik verzameld heb tijdens mijn reis.

switch to English >>

Bali hotspots

Bali Eco Deli
Healthy food 

Ga je naar Nusa Lembongan? Pik dan zeker even een ontbijtje of lunch mee bij Bali Eco Deli. Ze denken hier aan het milieu en maken de lekkerste sapjes, ontbijt bowls, salades en meer.
Jalan Raya Jungut Batu, Jungutbatu, Nusa Lembongan

Bali Eco Deli op Nusa Lembongan
Bali Eco Deli op Nusa Lembongan

Tegalalang Rice Terrace
Cultuur & natuur

Een must-see zijn de terras rijstvelden van Tegalalang bij Ubud. Trek gympen aan die vies mogen worden of sandalen die stevig aan je voeten zitten. Teenslippers is niet verstandig, dan kan je nog beter op je bloten voeten.

The Yoga Barn
 Yoga & Healthy food

Tijdens mijn verblijf in Ubud sliep ik in Yarama Cottages en wat bleek… The Yoga Barn zit hier direct achter. Bij The Yoga Barn kan je in een heerlijke omgeving Yoga lessen volgen en dat heb ik natuurlijk gedaan. Ook hebben ze hier een geweldige keuken waar je Indonesisch eten kan krijgen maar ook heerlijke rawfood gerechten!
Jl. Sukma, Ubud – Bali

The Yoga Barn Ubud
The Yoga Barn Ubud

The Seeds of Life
Healthy food

Een klein schattig café met vriendelijk personeel en een overheerlijke menukaart. Ik kon werkelijk niet kiezen. Uiteindelijk koos ik voor een rawfood gerecht in Mexicaanse stijl. En genieten dat ik deed!
Jalan Gootama, central Ubud – Bali

The Seeds of Life Ubud
The Seeds of Life Ubud

La Plancha
Healthy juices & relaxen

Wat toeristisch maar daarom niet minder leuk; La Plancha. Overdag een heerlijke plek om op het strand te zonnebaden en tussendoor een sapje te drinken. ‘s Avonds wordt het strand omgetoverd tot een heerlijke plek om te relaxen en te eten. Met de kleurrijke zitzakken en lampjes waan je je een klein paradijsje.
Jalan Mesari Beach, Seminyak – Bali

La Plancha, Seminyak beach
La Plancha, Seminyak beach

 

Nusa Lembongan hotspots

Sunset Villa
Sunset

Geen healthy food bij Sunset Villa maar wel een adembenemende zonsondergang. Je kan hier heerlijk Indonesisch maar ook Westers eten.
Jalan Sandy Bay Beach, Nusa Lembongan

Sunset Villa Nusa Lembongan
Sunset Villa Nusa Lembongan

 

Java hotspots

ViaVia resto
Healty food

Bij ViaVia kan je terecht voor verblijf, reizen én ETEN. Ze hebben veel lekkere en gezonde dingen op de menukaart staan. ViaVia heeft ook een bakkertje waar je bijvoorbeeld glutenvrij bananenbrood kan koop. Smullennnn
ViaVia Jogja, Jl. Prawirotaman 30, Jogjakarta – Java

viavia resto jogjakarta
ViaVia Resto Jogjakarta

Pawon Cokelat Guesthouse
Overnachten

Ga je naar Jogjakarta? Zorg dan in ieder geval dat je een  nachtje bij Pawon Cokelate Guesthouse logeert. Het personeel is ontzettend vriendelijk, ze maken iedere dag een ontbijt voor wanneer je maar wilt en de stijl van het guesthouse is prachtig en hip. Tijdens mijn verblijf vertelde een vriend van de eigenaar dat het een familiebedrijf is en dat de dochter architect is en alles ontworpen heeft.
Sosrowijayan Wetan Gang 1, nr. 102, Jogjakarta – Java

pawon cokelate guesthouse jogjakarta
Pawon Cokelate Guesthouse JogjakartaGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *