Wees zuinig op je huid en doe een huidanalyse!

Wees zuinig op je huid en doe een huidanalyse!

Je huid is een weerspiegeling van je gezondheid. Maar naast verzorging van binnenuit is je huid van buitenaf verzorgen net zo belangrijk. Soms kan het alleen best moeilijk zijn om te bepalen waar je huid precies behoefte aan heeft. Je denkt dat je huid een voedende crème nodig heeft maar eigenlijk blijk je een vochtarme huid te hebben. Dan heb je dus geen voedende- maar een hydraterende crème nodig.

huidanalyse UVHuidanalyse pigmentatieDe huidanalyse

Naast het gebruik van de juiste crèmes weten we allemaal dat we onszelf goed moeten beschermen tegen de zon. Maar beseffen we wel echt wat voor invloed de zon heeft en hoe schadelijk teveel aan UV is? Ik dacht altijd dat ik mijn huid voldoende beschermde met een factor tot ik een huidanalyse deed bij Apotheek en Beauty in Monster.
Met een hightech apparaat worden er foto’s gemaakt van je gezicht waarmee er verschillende dingen in kaart worden gebracht zoals de conditie van je huid, pigmentatie en UV schade. Na de huidanalyse weet je exact hoe je huid er aan toe is en hoe je deze in de toekomst beter kunt verzorgen. Voor mij geldt in ieder geval: altijd minimaal factortje 30 smeren! En 50 eigenlijk misschien zelfs nog wel beter.

Apotheek & Beauty

Apotheek & Beauty is een bijzonder concept. Ze weten namelijk de gezondheids- en beautywereld nader tot elkaar te brengen. Ze zijn momenteel de enige locatie in Nederland waar gespecialiseerde artsen, huidtherapeuten en apotheekmedewerkers in een winkelformule samen onder één dak zijn gebracht. Bij Apotheek & Beauty werken professionele huidtherapeuten die de huidanalyses doen, behandelingen uitvoeren en je voorzien van persoonlijk advies. Ook kan je bij de artsen terecht voor kleine cosmetische ingrepen. In de apotheek hebben ze een ruim assortiment. Voor ieder huidtype is wel een fijn merk te vinden. Zo verkopen ze in de apotheek bijvoorbeeld ook het bijzondere merk Gladskin. De producten van Gladskin zijn zo bijzonder omdat ze enkel de slechte bacteriën op de huid doden en zo de nodige en goede bacteriën intact laat.

Gratis huidanalyse!

Dinsdag 16 februari kan je bij Apotheek & Beauty terecht voor een gratis huidanalyse door een van de huidtherapeuten. Daarnaast krijg je advies over Avène. Avène is een van mijn favoriete merken en dan met name de Optimal Light Hydrating Cream. Heel fijn in de winter voor een vochtarme maar iets vette huid! En extra leuk: je krijgt die dag 20% korting op Avène!

Via de website kan je contact opnemen om je aan te melden voor die dag.