Mannen die wél van een gokje houden

Hey ik zag je net staan bij het stoplicht en moest je spreken!” of de “Hi lekker gesport? Wat is je naam? En mag ik je nummer?

We zitten er niet altijd op te wachten en het is ook zelden Prince Charming die je op deze manier benadert… Maar we moeten ze nageven, deze mannen hebben lef!

In een stad als Amsterdam waar de mannen nog liever hun schoen opvreten dan dat ze hun ego mogelijk schaden, ben je als vrouw bijna in shock als er ineens een exemplaar voor je neus staat met oprechte intenties. Zelfs al zou je in een kroeg staan en geef je 2,3,4 hints dan twijfelen ze nog of ze het risico van een deukje in het heilige ego willen lopen.
En waarom zouden ze ook? De kans dat de dame toehapt is niet altijd even groot.  En via Tinder of Happn is de pleister voor de afwijzing vele malen kleiner; ongeveer dezelfde grootte als de Mickey Mouse pleister die je moeder vroeger om je kleine pinkje deed. Vrij logisch dus dat mannen (en vrouwen!) het gokje in real life liever niet wagen.
Maar als we die apps nou eens bannen? Ten eerste is het vrij awkward als je baas je voorbij ziet komen op Inner Circle of als een zakenrelatie contact zoekt via Happn na een meeting. Maar het voorkomt ook de spontane en echte ontmoetingen.
Als wij dames jullie nou de hemel inprijzen na jullie move? Beloven jullie heren dan het gokje wat vaker te wagen?
En zo ouderwets zijn we niet meer, andersom zullen we ook ons best doen hoor!

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *