9 signalen dat hij geen serieuze interesse heeft & “how not to act” voor de mannen

9 signalen dat hij geen serieuze interesse heeft & “how not to act” voor de mannen

Als vervolg op het artikel “Waarom vrouwen de bad guy hebben verzonnen“, komen hier een aantal signalen die duidelijk zeggen dat hij geen serieuze interesse heeft. Niet die lief bedoelde verhalen van je vriendinnen blijven aanhoren maar even een reality check. We kunnen onze tijd namelijk beter steken in een manspersoon die het echt meent.

 1. Afzeggen of verplaatsen van jullie date
  Hij heeft altijd wel een reden om jullie date te verplaatsen. Maar draai de rollen eens om, jij hebt er toch ook geen moeite mee om een avondje sporten over te slaan om met hem aan een bar te hangen? En ben jij oprecht geïnteresseerd in een man als je liever naar je tantes verjaardag gaat? Nee dus, dat dacht ik.
 2. Hij belt weinig of nooit
  “Ik ben niet zo’n beller” Oké niet iedereen houdt van een telefoongesprek van een uur, veel vrouwen zelfs niet. Maar een keertje eventjes iemands stem horen in plaats van altijd dat makkelijke Whatsappje?
 3. Als hij er tijdens de eerste ontmoeting al geen moeite mee heeft te vertellen dat z’n langste relatie even lang duurde als de concentratiespant van een vrouw tijdens een voetbalwedstrijd
  Als hij in dit stadium al zo makkelijk iets (toch best wel) negatiefs over zijn relatiegeschiedenis zegt, dan geeft hij daar wellicht onderbewust een signaal mee af. Want laten we wel wezen, als je record 3 maanden is, dan acht iedere vrouw de kans klein dat zij ineens Miss-the-rest-of-my-life zal zijn.
 4. De rekening delen op de eerste date
  Of een man de dating normen nu kent of niet, iedere vent die een vrouw leuk vindt wil indruk op haar maken. En nee mannen…ook al leven we in 2015, door de rekening te splitten maak je geen indruk.
 5. Wanneer hij seks met je wilt op de eerste date
  Als een man besluit seks met je te willen op de eerste date, dan heeft hij al voor zichzelf besloten dat je geen relatie materiaal bent. Lekker ouderwets maar mannen vinden het gewoon niet zo aantrekkelijk als een vrouw snel seks met iemand heeft.
 6. Wanneer hij in een later stadium nog steeds geen interesse in je vrienden toont
  Dat je de hele familie het eerste half jaar nog even vermijd is prima, daar zijn wij vrouwen het vaker mee eens dan oneens. Maar als hij geen interesse heeft om je vriendinnen en vrienden te ontmoeten, dan is dat toch wel een blijk van desinteresse in jou.
 7. Wanneer zijn woorden liefdevol zijn maar zijn daden iets heel anders zeggen
  Daden zeggen 1000 keer meer dan woorden. Het is heel makkelijk om even een lief berichtje te sturen en alsmaar te zeggen dat hij zo gek op je is. Maar als hij vervolgens na maanden nog niet aan zijn omgeving durft te laten zien dat jij zijn meisje bent, dan zit de liefde misschien toch iets minder diep dan je dacht.
 8. Hij hoeft niet herinnert te worden aan het feit dat je leuk bent
  Je hoeft jezelf niet alsmaar te bewijzen en te laten zien hoe leuk je bent. Bij een man die jou echt leuk vindt kan je gewoon jezelf zijn.
 9. Als hij je laat twijfelen over zijn gevoelens voor jou
  Als de vrouwen die we zijn willen we na een tijdje toch wel echt weten wat hij nou precies voelt voor ons. Als hij daar onduidelijk over doet dan weet je wel hoe laat het is. In het begin is een beetje hard to get leuk maar iedere man weet dat als hij haar niet laat blijken dat zij hét is, dat ze er dan uiteindelijk vandoor gaat. Ben jij hét dus wel voor hem, dan vertelt hij je dat echt wel.

Natuurlijk is het niet altijd zo zwart-wit en is iedere man een individu. Er zitten nou eenmaal ook exemplaren tussen die gewoon niet zo tactisch zijn als het om vrouwen gaat (no offence guys!). Of wie weet zitten ze met zichzelf in de knoop of ze hebben een ander goed excuus om 8 uit 9 te scoren met de bovenstaande lijst.

Tip voor de mannen: scoor je 8 uit 9? (en nee dat is geen zg’tje ofwel zeer goed) En vind je een vrouw wel écht leuk? Dan zou ik maar wat aan je dating-game doen mister!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *