4 signalen dat jij genoegen neemt met minder

Settling for less? No way jose

Een slanker figuurtje, meer reisjes, een hoger salaris, die mooie Mulberry of die prachtige Edox. We willen allemaal maar meer meer meer. En als onze portemonnee het niet toelaat zouden we bijna nog overwegen de hoereca er voor in te gaan. Bij wijze van dan he ;). Allemaal dingen die niets zouden moeten zeggen over je levenskwaliteit. En dat wanneer het op mannen of vrouwen aankomt we vaak wel bereidt zijn te settelen for less. Terwijl je in de liefde nou juist niet genoegen zou moeten nemen met minder.

4 signalen dat je genoegen neemt met minder in de liefde

 1. Je lief is meerdere keren vreemd gegaan en je blijft hem of haar vergeven
  Dit lijkt misschien een obvious one maar je zal verbaasd zijn hoeveel mensen gewend zijn aan een bepaalde situatie en dus zelfs accepteren dat hun partner vreemdgaat.
 2. Je accepteert gedrag dat je van een gewone vriend of vriendin nooit ok zou vinden.
  Je beste buddy had je allang de waarheid verteld maar de zure acties van je lief weet je maar recht te blijven lu…praten.
 3. Iemand anders in dezelfde situatie heb je al 10 keer geadviseerd de benen te nemen
  Je geeft een vriend of vriendin die in precies dezelfde situatie zit wijze raad. Stiekem besef je je dat het tijd wordt dat je je eigen advies eens gaat opvolgen.
 4. Je lijkt niet terug te krijgen wat je investeert
  Natuurlijk moet je niet verwachten dat je alles wat je geeft op dezelfde manier terugkrijgt maar een relatie moet wel gelijkwaardig zijn.